:: Khairul Hafiz Photoblog ::

Just another WordPress.com site

AKAD NIKAH NURY & THAQIB

with 4 comments

Bismillahirramanirrahim…Syukur kehadrat Ilahi kerana kita masih diberi kesempatan untuk menikmati kehidupan di dunia ini. Moga kita semua menggunakan peluang yang ada ini sebaiknya. Kali ni aku nak share gambar sekitar Majlis Perkahwinan Nury & Thaqib yang berlangsung di Serdang baru-baru ini. Aku share gambar akad nikah dulu ye…

Untuk majlis ni aku jadi assistant kepada sahabat aku iaitu Acaii Jawe. Kalau nak tengok full entry@gambar lain boleh pegi kat  blog dia. Nanti aku update gambar persandingan & outdoor pulak ye… 😉

 

notakaki : dapat sms dari Alex Ferguson…”saya perlukan awak sebagai striker untuk ganti tempat rooney….” ape aku nak reply ni weh..

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://khaihafiz.wordpress.com
http://cotscreative.wordpress.com

 

Advertisements

Written by :: cot ::

October 22, 2010 at 4:37 am

Posted in Wedding

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. salam. eh ehhhhhh gamba kiter nikah!~ yeay!~ eh kiter mau kopi ini gambo2 buley? btw, mekaseh byk2 eh shoot kitorg arituh.

    nuryko

    October 25, 2010 at 5:21 pm

    • wassalam..
      waaa..
      pengantin dah sampai..
      hehee…
      copy je nury..
      xdehallah..
      mane jumpa blog ni?
      heheehhe

      :: cot ::

      October 25, 2010 at 5:56 pm

  2. ohohoho saja jalan2 dalam gugel, alih2 terjumpe ini belog.mekaseh ye~

    nuryko

    October 26, 2010 at 7:47 am

    • hehehe..
      rajin betul jalan² ye..
      ni mmg saje up gambar nikah dulu..
      xleh up full entry lagi sbb OP belum up 🙂
      nantikan yang lain k…

      :: cot ::

      October 26, 2010 at 8:01 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: