:: Khairul Hafiz Photoblog ::

Just another WordPress.com site

SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN KE 53

with 6 comments

Bismillahirramanirrahim… hari ini semestinya ramai yang  sudah mula bekerja setelah bercuti panjang. Semestinya mood bekerja belum hadir kerana mood raya masih menebal kan…hehehe.  Entry kali ni aku nak share gambar sempena sambutan hari kemerdekaan tanah air ke 53. Sambutan ini diadakan di Stadium Putra, Bukit Jalil. Ni antara serba sedikit gambar yang sempat di ‘snap’ pada hari kejadian.

Bila bercakap pasal merdeka ni, masing-masing ada tanggapan@pendapat sendiri tentang perkara tersebut. Ada pendapat positif & ada pendapat negatif. Aku taknak ulas apa-apa tentang maksud tersebut. Cumanya, sekadar ingin bertanya kepada diri sendiri & rakan-rakan semua. Cuba kita fikir, adakah kita sekarang ni benar-benar merdeka?..Jawapan hanya pada anda.. 🙂

nota kaki : sape² yang buat openhouse tu bagitau la wei…. :)

Khairul Hafiz Mohammad a.k.a Cot
Photographer
Email : khaihafiz@gmail.com
Tel : 012 9486247
Blog : https://khaihafiz.wordpress.com
http://cotscreative.wordpress.com

 

Advertisements

Written by :: cot ::

September 20, 2010 at 3:52 pm

Posted in Event

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. wah!!cantik bangat!
    thumbs up!

    hani

    September 21, 2010 at 2:30 am

  2. ah xde mknenye nk belanja mg.mg la belanja aku plok.

    hani

    September 22, 2010 at 12:23 am

  3. jeles betul aku tak pernah shoot camni,hehe..:)
    weh cot, updatelah gambar raya yang shoot batik tu,hehe

    Acaii

    September 27, 2010 at 9:14 am

    • salam caii..
      hahaha..
      ko bz ngn wedding..
      mane sempat shoot event² cmni…
      kekekekkee..
      yg potrait raye² private la caii..
      dia xbagi up gambar…
      so mmg kne ikutlah kehendak client 😉

      :: cot ::

      September 27, 2010 at 9:52 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: